ΔΙΑΣΧΟΛΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ INSTITUTO COMPRESIVO IN ALVITO ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ

Στο πλαίσιο του Σχεδίου δράσης «eTwinning: Το παρόν και το μέλλον της εκπαίδευσης» πραγματοποιήθηκε συνεργασία με το Instituto compresivo in Alvito της Ιταλίας, αναφορικά με την ανταλλαγή πληροφοριών όσον αφορά στα παραδοσιακά φαγητά κάθε τόπου. Η δράση υλοποιήθηκε από την εκπαιδευτικό μας κα. Μαλισιόβα Αγγελική και  τους μαθητές της Γ' Λυκείου: Ακουμιανάκη Πέτρο, Αντωνάκη Ελπίδα, Γαβράς Δημήτριος, Ζαχαριουδάκη Μιχαέλα, Κατσαντώνη Κατερίνα, Λίτινα Άννα, Πατεράκη Ελένη, Στεφανάκη Ζαχαρία, Στρατιδάκη Ηλία και Τρουλλινού Αμαλία. Μέσα από διαδικτυακές συναντήσεις οι μαθητές/τριες μας αντάλλαξαν εμπειρίες και πληροφορίες σχετικά με τις διατροφικές συνήθειες με τους συμμαθητές τους από το εξωτερικό.

Ευχαριστούμε από καρδιάς την εκπαιδευτικό μας κα. Μαλισιόβα Αγγελική για την ευκαιρία που έδωσε στους μαθητές μας να συνεργαστούν με ένα σχολείο του εξωτερικού,  να βγουν από τα στενά όρια της τάξης και το μάθημά τους να αποκτήσει ευρωπαϊκή διάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου