ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Μια ακόμη σχολική χρονιά έφτασε στο τέλος της και άφησε πλέρια την αίσθηση της δημιουργικότητας. Έκφραση της δημιουργικής αυτής αίσθησης αποτελούν όλες οι αποχαιρετιστήριες εκδηλώσεις, θεατρικές παραστάσεις, τελετές αποφοίτησης, που αποτελούν πλέον θεσμό στο σχολείο μας.

Μια ακόμα αποχαιρετιστήρια έκπληξη κάτω από τον παχύ ίσκιο μιας χαρουπιάς, μας περίμενε σήμερα στο σχολείο μας, μετατρέποντάς το σε πηγή χαράς, δημιουργίας και ζωής. Μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς μέσα από κοινή δράση  ικανοποίησαν την επιθυμία τους να εκφραστούν, να δημιουργήσουν και να

επικοινωνήσουν.

Ευχαριστούμε από καρδιάς το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και την πρόεδρό του κα. Αλυσσανδράκη Ζαμπία, τις οικογένειες των μαθητών της Γ΄ Λυκείου, πατέρα Γεώργιε Αντωνάκη, πατέρα Κυριάκο Κατσαντώνη, κ. Ακουμιανάκη, κ. Γαβρά, κ. Ζαχαριουδάκη, κ. Λίτινα, κ. Πατεράκη, κα. Στεφανάκη, κ. Στρατηδάκη, κ. Τρουλλινέ, σας είμαστε ευγνώμονες για αυτή την υπέροχη έκπληξη αλλά και για στήριξη καθ’ όλη τη χρονιά.

Θερμές ευχαριστίες εκφράζουμε προς όλους τους γονείς για την συνεργασία και την αγάπη που αγκαλιάζουν το σχολείο μας.  Ευχαριστούμε τους φορείς της τοπικής κοινωνίας που στέκονται αρωγοί στην όλη διαδικασία διεκπεραίωσης του έργου των μαθητών και εκπαιδευτικών.

Συγχαρητήρια στα παιδιά αλλά και στους εκπαιδευτικούς τους που στέκονται εμψυχωτές και καθοδηγητές, αναβαθμίζοντας το έργο τους.

Σας ευχόμαστε ολόψυχα καλό και δημιουργικό καλοκαίρι! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου