ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

 Καθώς μια ακόμη σχολική χρονιά φτάνει στο τέλος της, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμότερες ευχαριστίες μας προς όλους εσάς για τη στήριξη και τη συνεργασία που μας προσφέρατε. Ήταν μια χρονιά γεμάτη προκλήσεις, αλλά και επιτυχίες, και δεν θα μπορούσαμε να τα καταφέρουμε χωρίς την πολύτιμη συμβολή όλων σας.

Ευχαριστούμε θερμά το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και την πρόεδρό του, κα. Πατεράκη Μαρία, τις οικογένειες των μαθητών της Γ' Λυκείου, τον πατέρα Κυριάκο Κατσαντώνη, τον πατέρα Αντώνιο Βρέντζο, τον πατέρα Αλέξιο Πιπεράκη, τον κ. Ακουμιανάκη, τον κ. Βεργίτση, τον κ. Γιαλεδάκη, τον κ. Μοσχονά, τον κ. Μουρτζανό, την κα. Πατεράκη, τον κ. Σαριδάκη, τον κ. Χριστοδουλάκη. Σας είμαστε ευγνώμονες για αυτή την υπέροχη έκπληξη την βραδιά της αποφοίτησης αλλά και για τη στήριξη καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους τους γονείς και τους κηδεμόνες για την συνεχή στήριξη, την αγάπη και την εμπιστοσύνη που δείχνετε στο σχολείο μας. Η υποστήριξή σας είναι ανεκτίμητη.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε στον πατέρα Γεώργιο Αντωνάκη, στην Ιερά Μητρόπολη Λάμπρης Συβρίτου και Σφακίων και στους εκπροσώπους της, στο Δήμο Αμαρίου και στους εκπροσώπους του. Σας ευχαριστούμε που στέκεστε δίπλα μας, υποστηρίζοντας τις προσπάθειές μας, συμβάλλοντας στην επίτευξη των στόχων μας. Η συνεισφορά σας είναι πολύτιμη.

Θερμές ευχαριστίες απευθύνουμε στους εκπαιδευτικούς μας, που με την καθοδήγηση και την αφοσίωσή τους, έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη και την πρόοδο των μαθητών μας. Είστε οι πραγματικοί ήρωες που εμπνέετε και ενισχύετε την αγάπη για τη γνώση.

Συγχαρητήρια στα αστέρια μας για την αφοσίωση και τη σκληρή δουλειά τους. Είστε η καρδιά του σχολείου μας και η πρόοδός σας αποτελεί την μεγαλύτερη ανταμοιβή για όλους μας.

Καλό και δημιουργικό καλοκαίρι!

Καλή αντάμωση το Σεπτέμβρη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου